Hunddagiset

logo_45anstassar 2

En typisk dag på 45:ans Tassar Hunddagis

Morgon!

Vi startar dagen kl.7.30 med en morgonpromenad för samtliga hundar.

Eftersom vi kan vara flexibla så hittar vi lösningar för alla som behöver hundpassning.Det innebär att man kan lämna sin hund tidigare om man behöver det.De hundar som droppar in lite senare får självklart en promenad när dom kommer också!

När hundarna får sin frukost tar vi i personalen en morgonfika där vi planerar dagen och de aktiviteter som ska ske under dagen.

 


Förmiddag!

Under förmiddagen finns det möjlighet för de hundar som behöver lite extra motion och stimulans att få gå på löpbandet. Detta är bra både för psyket och motionens skull.

Om vädret tillåter får hundarna leka ute i någon av våra tre rastgårdar, givetvis under övervakning av personalen.

Många av våra hundar går på  sökpromenader där dom får jobba sig trötta.

Vi gör individuella aktiveringsplaner för varje enskild hund.

Och när vädret tillåter blir det även ett dopp på vår egen badstrand!

.

 

Lunch!

Lunchrundan går vi mellan 11-12.30. Vi går med olika grupper av hundar för att de skall träna sig socialt. Observera att här är alla hundar välkomna!

Eftersom dagishundarna har olika behov, ser rutinerna  olika ut beroende på vad vi fokuserar på för den specifika hunden. En del leker med kompisar i rastgården, en del är med i passivitetsövningar medan andra får en extra träningsrunda.

Det blir med andra ord aldrig långtråkigt!

Vi är allergiska mot ”förvaring av hund”

Eftermiddag!

Vid 15-tiden är det dax för en promenad igen. Hundarna hämtas därefter mellan 16.00-18.00.Vi hinner givetvis med en massa kärlek också under dagarna

Våra dagishundar kommer från Trollhättan-Göteborg.Vi har erfarenhet av alla hundraser.För att underlätta för våra kunder så har vi en hundbuss som hämtar och lämnar dagishundarna.Läs mer under Hundbussen.För mer information ring 0520-660190

20140919_103918